Λεμεσός: Συνάντηση με τον υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, ζητούν οι κοινοτάρχες τριών κοινοτήτων της ανατολικής περιοχής Λεμεσού σε μια προσπάθεια να υλοποιηθεί η σχετική απόφαση της Κυβέρνησης για κατασκευή αποχετευτικών έργων.

Σε υπόμνημα προς τον Σοφοκλή Αλετράρη, οι κοινοτάρχες Παρεκκλησιάς, Πύργου και Παλώδιας αφού εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις που παρατηρούνται από πλευράς Κυβέρνησης αναφορικά με την κατασκευή αποχετευτικού συστήματος λυμάτων στις κοινότητές τους, ζητούν συνάντηση για οριστικό ξεκαθάρισμα του ζητήματος.

Το θέμα όπως ανέφερε στον «Φ» ο κοινοτάρχης Παρεκκλησιάς Σωκράτης Παύλου, «παίζεται» μεταξύ των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών, χωρίς να δίνεται το πράσινο φως στο ΣΑΛΑ για υλοποίηση του έργου. «Καταντήσαμε να μας στέλνει ο ένας στον άλλο χωρίς κανένας να αναλαμβάνει να μας δώσει μιαν απάντηση» τονίζει ο κ. Παύλου.

Θεοπέμπτου ρύπανση απόβλητα ανακύκλωση ΑΠΕ ανανεώσιμες νερό ΤΑΥ Υδάτων, μαρίνα, βροχόπτωση, κλιματικές, σκουπίδια, ρύποι, δέντρα, δάσος, φράκτη, φράκτης, ζώα

Read Full Article