Λάρνακα: Μετά τη διεξαγωγή των έργων για το αποχετευτικό σύστημα της Λάρνακας που άρχισε εδώ και μήνες σε αρκετούς δρόμους της πόλης, αρχίζουν τελικά στις 11 Ιουνίου τα έργα και στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Ν. Λουρουτζιάτης και η Τεχνική Υπηρεσία του ΣΑΛ, ενημέρωσαν χθες τους επηρεαζόμενους καταστηματάρχες και κατοίκους της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή για την εκτέλεση των πολύ σημαντικών έργων αποχετεύσεων που θα διασχίσουν την Λεωφόρο Γρίβα Διγενή (από την Πυροσβεστική μέχρι την Παγομηχανή)».

Προστίθεται ότι «τα έργα αποχετεύσεων τα οποία θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και θα περατωθούν μέχρι τις 30 Αυγούστου, θα εκτελούνται με εντατικό ωράριο. Ο Εργολάβος θα εργάζεται έξι μέρες τη βδομάδα τουλάχιστο δέκα ώρες την ημέρα και μέχρι αργά το απόγευμα. Επιπρόσθετα κάποιες εργασίες θα εκτελούνται τις βραδινές ώρες από τις εννέα το βράδυ μέχρι και τις έξι το πρωί».

Αναφορικά με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, «τονίστηκε ότι η κίνηση της τροχαίας από Λάρνακα προς Λευκωσία δεν θα επηρεαστεί, ενώ η κίνηση προς Λάρνακα θα εκτρέπεται από τα φώτα της Πυροσβεστικής με πλήρη σήμανση στους δρόμους. Ταυτόχρονα θα ζητηθεί από τις Υπηρεσίες CYTA και AHK να είναι σε εγρήγορση για αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων ή μετακινήσεων».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι «ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε τους δημότες για τη συνεργασία τους και δεσμεύτηκε ότι το έργο θα εκτελεστεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο που επιτρέπει η φύση της εργασίας».

Θεοπέμπτου ρύπανση απόβλητα ανακύκλωση ΑΠΕ ανανεώσιμες νερό ΤΑΥ Υδάτων, μαρίνα, βροχόπτωση, κλιματικές, σκουπίδια, ρύποι, δέντρα, δάσος, φράκτη, φράκτης, ζώα

Read Full Article