Μαρινα Λεμεσού: Τι πουλήθηκε μέχρι σήμερα Sigmalive.com

Μ.Λ. | 09/01/2012

 

Τις μέχρι τώρα πωλήσεις ακινήτων στην μαρίνα Λεμεσού αναλύει στο τεύχος Ιανουαρίου του IΝ Business o Γιώργος Γεωργίου, διευθυντής πωλήσεων της Cybarco Development.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου, η πρώτη φάση πώλησης των διαμερισμάτων του συγκροτήματος Nereids Residences ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010. Το συγκρότημα αποτελείται από 94 πολυτελή διαμερίσματα με απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα και τη μαρίνα. Μέχρι στιγμής έχει πωληθεί το 40% αυτών.

Η δεύτερη φάση, εξηγεί, το Peninsula Villas, αποτελείται από 44 επαύλεις με άμεση πρόσβαση στην παραλία ή με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού, εκ των οποίων έχει πωληθεί το 20%. Το Peninsula Villas είχε εισαχθεί στην αγορά τον Μάιο του 2011.

Η τρίτη φάση, το Island Villas, που διατέθηκε πρόσφατα προς πώληση, αποτελείται από 41 επαύλεις, οι οποίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των επενδυτών. Οι ιδιοκτήτες τους θα έχουν τη δυνατότητα να ελλιμενίζουν και superyachts σε απόσταση 30 μέχρι και 60 μέτρων μπροστά από τον κήπο τους.

Έχουν ήδη διατεθεί προς πώληση και οι 85 επαύλεις του όλου έργου. Αναμένεται, δε, εντός της χρονιάς και η διάθεση των διαμερισμάτων του Castle Residences.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για το έργο, τόσο για επένδυση όσο και για ιδιοκατοίκηση, σημειώνει ο κ. Γεωργίου, οι τιμές μέχρι σήμερα έχουν αυξηθεί γύρω στο 5% από τις αρχικές, με τις οποίες είχαν εισαχθεί στην αγορά.