Σύμφωνα με τον προγραμματισμό προχωρούν οι εργασίες για τη μαρίνα Λεμεσού εννιά μήνες μετά την έναρξη των εργασιών σύμφωνα με την Camper & Nicholsons εταιρεία στην οποία ανατέθηκε η διαχείριση του έργου.

Εκπρόσωπος της εταιρείας, δήλωσε σε Μέσα του εξωτερικού πως η διαδικασία εκβάθυνσης ολοκληρώθηκε ενώ προχωρά και η επέκταση της στεριάς παράλληλα με τους κυματοθραύστες και θεωρεί πως τον Οκτώβριο του 2012 θα φιλοξενηθούν τα πρώτα γιοτ.

Η Camper & Nicholsons σημειώνει πως η μαρίνα θα αναβαθμίσει το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού με καταστήματα, εστιατόρια και πολυτελείς επαύλεις αφού είναι η πρώτη του είδους της ανάπτυξη στην Κύπρο.
Παράλληλα, θεωρούν πως θα είναι η τέλεια βάση για εξορμήσεις στα λιμάνια και τις παραλίες της Κύπρου αλλά και στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο.

«Επενδύουμε πολλά σ’ αυτό το project μαζί με τους συνεταίρους μας την εταιρεία Limassol Marina Ltd και ευελπιστούμε πως ο χώρος που θα μπορεί να φιλοξενήσει 650 γιοτ θα καταστεί ως μία από τις πλέον αποκλειστικές παράλιες αναπτύξεις στη Μεσόγειο», κατέληξε εκπρόσωπος της εταιρείας.

 SigmaLive 04/02/2011